Wat doen wij

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. We helpen onze klanten om de doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door onze klanten verantwoord risico’s te laten nemen. We analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-)oplossingen voor aan en staan onze klant bij als een risico zich voordoet. Dit doen wij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s. 

Aon stelt collega’s in staat om zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inclusieve werkomgeving. Wat Aon onderscheidt, is kennis, data en de mensen. Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico's. Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel. Daar zijn wij voor om dat samen met u te regelen. 

Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega's en verzekeraars.


Heeft u nog een vraag?